Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Αυγά μάτια με αλατσοελιές και κρεμμύδι

Υλικά για 4 άτομα

8 αυγουλάκια φρέσκα
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Μπόλικες αλατσοελιές
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα αυγά. Μόλις ετοιμαστούν τα βάζετε σε μια πιατέλα, και περιχύνετε με λίγο λάδι. Το υπόλοιπο το ξαναβάζετε στη φωτιά οπου ρίχνετε τα κρεμμύδια ίσα να πάρουν μια βράση και τις ελιές. Προσθέτετε πάνω απο τα κρεμμύδια και αλατοπιπερώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου