Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αραβική πίτα με ρόκα, λιαστή ντομάτα και φέτα

Υλικά για 4 άτομα

4 Αραβικές πίτες μεγάλες
15 λιαστές ντομάτες κομμένες σε μπαστουνάκια
1 ματσάκι ρόκα
400 γρ. φέτα σε τρίματα
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανοίγουμε τις πίτες, τις πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και απλώνουμε τη φέτα και τις λιαστές ντομάτες. Τις βάζουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά ισα ίσα να ζεσταθούν και να λιώσει λίγο η φέτα. Αφαιρούμε τα κοτσάνια απο τη ρόκα και κρατάμε μόνο τα φύλλα. Βγάζουμε τις πίτες, ρίχνουμε λίγο πιπέρι απο πάνω, απλώνουμε τη ρόκα και προσεκτικά τις τυλίγουμε.

1 σχόλιο:

  1. Γενικά έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα με τις αραβικές πίτες αλλά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να βάλω λιαστή ντομάτα μέσα. Πολύ ενδιαφέρον συνταγή θα την δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή